Skip to content
Nieuws en weetjes

Designline vanaf nu erkend CURLSYS® kapsalon!

Je kon al even terecht voor deze speciale, gepatenteerde kniptechniek maar vanaf nu zijn we erkend CURLSYS® kapsalon! Na een intensieve masterclass mochten Ellen, Margreet, Marjolein en Suzanne het felbegeerde certificaat in ontvangst nemen. Doe er je voordeel mee en maak een afspraak!

Maak nu een afspraak

Designline in een nieuw jasje!

Het is je vast wel opgevallen maar sinds een tijdje heeft Designline een frisse nieuwe look! Een nieuw logo en kleurenpalet zorgt voor een uitstraling die weer jaren mee kan! Alles werd vernieuwd, van kaartjes tot vlaggen en posters. Wat vind je ervan?

Liefs, het Designline-team

Designline op TV!

RTL ‘Onderweg naar de regio’ kwam op bezoek bij de salon en interviewde Margreet. Weer een bewijs dat we de beste en gezelligste kapsalon zijn in Noord-Holland! 🙂

Nieuws

Kom werken bij de leukste kapsalon!

Ben jij een zelfstandige getalenteerde haarstylist en wil je werken bij de allerleukste kapsalon van Noord-Holland? Dan komen we graag met je in contact! Stuur je CV, met bij voorkeur een leuke foto van jezelf, via e-mail naar ons op. Gezellig langskomen mag natuurlijk ook. Oh, en trouwens: we betalen ook nog eens beter dan CAO-gemiddeld. Dat je ‘t weet.

Mail ons

Love is in the hair

We proberen niet alleen lief te zijn voor jou en je haar, maar óók voor het milieu. Daarom kleuren wij je haar met de revolutionaire, 100% natuurlijke Artègo Hair Professional henna én gebruiken we 100% natuurlijke permanentvloeistof. Alle beetjes helpen, toch?

Maak een afspraak
Back To Top