Skip to content

Haaruitval; en nu?

Als je wordt geconfronteerd met haaruitval of heel dun haar, dan is het begrijpelijk dat je daarbij veel emoties ervaart. Wij begrijpen als geen ander dat haar een belangrijk onderdeel van je identiteit is. Daarom hebben wij in onze kapsalon een aparte ruimte voor haarzorg.nl. Hier bespreken we, in alle privacy, jouw situatie en vertellen we je over de mogelijkheden van volledige of gedeeltelijke haarwerken en hair extensions. Een goed gekozen, bij jou passend haarwerk is nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Zo blijf je eruit zien als jezelf! Kom gerust langs of maak een afspraak in onze kapsalon of bij jou thuis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

De oorzaak van haaruitval.

Onder de Latijnse term voor haaruitval, ‘alopecia’, vallen meerdere vormen van (erfelijke) kaalheid. Een van de bekendste is de ‘klassieke kaalheid’ die vooral bij mannen voorkomt. Maar ook andere ziekten, schildklierproblemen, medicijnen, stress, ijzertekort of een slechte conditie van de hoofdhuid veroorzaken (tijdelijk) haaruitval.

Ook is haaruitval één van de meest belastende bijwerkingen van chemotherapie en bestraling. In deze kwetsbare periode helpen we je graag met een goed persoonlijk advies zodat je er, ondanks de omstandigheden, mooi uit kan zien.

Meer informatie
Back To Top